Top posting users this month
No user |
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 5 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 5 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 79 uživatelů dne 27th October 2024, 07:33
Přihlášky do klanu
3 posters
Strana 1 z 1
Přihlášky do klanu
Vítám nové žadatele!
Pokud chceš vstoupit do našeho klanu, napiš nám sem svůj nick a něco málo o sobě. Pokud tě vybereme, kontaktuje tě ve hře někdo z velitelů. Podmínkou přijetí je registrace na toto fórum!!! Registraci proveď až po tom, co ti odepíšeme, že tě přijmeme. Nemusíš se bát, nejsme nároční na hráčské statistiky, ty se dají opravit. Jde nám o vytvoření fungující komunity a od hráčů očekáváme aktivitu.
Jsi li připraven/a potit krev při intenzivním výcviku, neváhej nás kontaktovat.
Pokud chceš vstoupit do našeho klanu, napiš nám sem svůj nick a něco málo o sobě. Pokud tě vybereme, kontaktuje tě ve hře někdo z velitelů. Podmínkou přijetí je registrace na toto fórum!!! Registraci proveď až po tom, co ti odepíšeme, že tě přijmeme. Nemusíš se bát, nejsme nároční na hráčské statistiky, ty se dají opravit. Jde nám o vytvoření fungující komunity a od hráčů očekáváme aktivitu.
Jsi li připraven/a potit krev při intenzivním výcviku, neváhej nás kontaktovat.
Re: Přihlášky do klanu
Ahoj,
navazuji na naší emailovou korespondenci s Arathorrn a rád bych zkusil hrát ve vašem (našem) klanu. Důvod proč být v klanu pro mě je hlavně najít spoluhráče a spoluhráčky pro čety.
Vás Asuznusli
navazuji na naší emailovou korespondenci s Arathorrn a rád bych zkusil hrát ve vašem (našem) klanu. Důvod proč být v klanu pro mě je hlavně najít spoluhráče a spoluhráčky pro čety.
Vás Asuznusli
Asuznusli- Poèet pøíspìvkù : 25
Přijat! Vítej v klanu!Asuznusli napsal:Ahoj,
Vás Asuznusli
Pánové, díky za pozvání, rád bych se přidal, ale předem musím varovat, že kvůli času to nebude žádná velká diskotéka (leda se "zadaří" a budu na nemocenské, to pak... :-D ) Tím nechci říct, že se nesnažím zlepšit, ale holt to leze nahoru hodně pomalu a za každou desetinku WR jsem fakt vděčný.
Anonymní- Anonymní
Ahoj! Díky za odpověď na moji přihlášku. Můj bývalý klan začal nějak umírat a skoro už nebylo s kým hrát . Váš klan mě zaujal i díky aktivitě vašeho velitele na WoTB fóru a tak jsem se rozhodl zkusit to u vás. Pavel
Pawwwk- Poèet pøíspìvkù : 53
Similar topics
» Stanovy klanu
» Vstup do klanu.
» Prihláška do klanu
» Žádost o přijetí do klanu
» Žádos o přijetí do klanu.
» Vstup do klanu.
» Prihláška do klanu
» Žádost o přijetí do klanu
» Žádos o přijetí do klanu.
Strana 1 z 1